2019-10-03 10:54:53• hírek • (x)

Ne feledd: a klímaberendezés nem csak karbantartást, de rendszeres tisztítást is igényel

Egy jól beüzemelt klímaberendezésnek köszönhetően otthonunkban télen-nyáron ideális a hőmérséklet, a kellemes légkört pedig igencsak könnyű megszokni. Az ember ilyenkor hajlamos el is felejtkezni arról, hogy a légkondicionáló rendszert bizonyos időközönként hozzáértő szakemberek kezeire kell bízni. Úgy van ez, mint egy jó autóval, melyet ha sokáig szeretnénk élvezni, akkor akár évente is jelentkezünk vele átvizsgálásra egy megbízható szervizben.

Az, hogy a készülékeket, azoknak belső és külső egységét is az utolsó csavarig ismerő szakemberhez forduljunk, már csak azért is nagyon fontos, mivel a nem megfelelően, vagy nem túl gyakran tisztított klímák rossz hatással lehetnek egészségünkre. A készülékek belsejében ugyanis folyamatos páralecsapódás történik, ami egy nedves, meleg közeget hoz létre, mely pedig – mint tudjuk –  tökéletes melegágya lehet a különféle baktériumoknak. Ugye, te sem szeretnél e kórokozókkal osztozni az otthonodon? 


De nem csak saját egészségünk védelme érdekében ajánlott ezt a műveletet elvégeztetni, hanem azért is, mert az évenkénti tisztítás során a rendszerből ki kell takarítani azokat az apró „szemeteket”, melyek idővel akár a készülék meghibásodását is okozhatják. 


Ha szeretnéd, hogy klímaberendezésedre még éveken át, bármelyik évszakban számíthass, akkor ne legyints, ha karbantartásról és tísztításról van szó. Fordulj bizalommal Szatmárnémeti egyik vezető klímatechnológiára szakosodott cégéhez, az Eskimo Kft-hez. Az eskimós csapat nem csak felszereli, beüzemeli a légkondicionáló készülékeket, de az évente ajánlott karbantartásról és a legalább annyira fontos tisztításról is gondoskodik. Keresd őket személyesen az Amaci út 36 szám alatt, vagy tárcsázd a 0261 - 765 838-as vezetékes telefonszámot, illetve csöröghetsz a 0728 924 170-es vagy a 0371 107 831-es mobilszámokon is. 


 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: